Alles over Spijkers op rol

tacker plaza is ons basisbestanddeel van pallet plaza producent met pallets en kisten bij pallet plaza verbruiken ze verdere dan 60 miljoen rolnagels spoelnagels ieder jaar daarom begrijpen wij als nauwelijks ander hoe cruciaal het kan zijn teneinde met een geschikte capaciteit te werken daar inkopen wij de nagels direct over de Europese fabrieken

Bij Pallet Plaza begrijpen we indien geen ander hoe essentieel kwaliteit Coilnails bestaan omdat wij jaren behandeling vervaardigen van een persoonlijk pallet/kisten vervaardiging

Coilspijkers bestaan spijkers die op een rol uithangen en die vlug en eenvoudigweg te verwerken zijn. Een spijkers voor deze apparaten zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Een meeste gebruikte spijker hiervoor is een 2,3 x 55 mm . Standaard zijn al deze spijkers geringd hetgeen een betere bevestiging geeft vervolgens een T-spijker. Deze spijker is aangewend vanwege bijkans alle timmer taken zoals het bevestigen van panlatten , plaatmaterialen , tengels enz. Een spijkers vanwege deze toestellen uithangen aan mekaar gelast betreffende twee dunne ijzerdraadjes.

Een kop van ons spijker kan zijn rond, afgeknepen of excentrisch. De kop grootte over ons spijker is afhankelijk aangaande een diameter van de schacht betreffende de spijker. Alle rolspijkers hebben ons ronde kop.

Een 'semi-onzichtbare bevestiging leveren wij een speciale nagel betreffende ons vlakke kop, die voorzien is over ons hoogwaardige coating in nagenoeg elke gewenste Ral kleur. Een ringnagels bestaan leverbaar in doosjes aangaande 200 stuks op rol/coil.

XtremePro modellen zijn ook intern indien extern verbeterd teneinde een levensduur en het gebruikscomfort genoeg te verhogen. Die compacte constructie spijkermachine is gemakkelijk te bedienen en ontziet een

Een MC60-34 is gebouwd met robuuste, hoog kwalitatieve onderdelen en materialen en nog steeds lichtgewicht en uitgekiend gebalanceerd. De

Verder bestaan die spijkers leverbaar in ons roestvaststaal uitvoering betreffende een bolkop, deze worden aangewend wegens dit o.a. spijkeren met schuttingen, rabatdelen en met planken ofwel platen die buiten worden aangewend, via de bolle kop aangaande de spijker heeft die ons hete afwerking. De RVS spijkers zijn leverbaar op ons draad gelaste uitvoering doch tevens leverbaar in een kunststof gewikkelde band. Verder bestaan die spijkers leverbaar in een roestvast stalen uitvoeringen voorzien aangaande iedere bestelde RAL kleur.

Het rolnagelapparaat CN565S aangaande MAX® is goed uitgebalanceerd en kan zijn één over de lichtste spijkera..

Een GT65DA gas aangedreven afwerkspijker machine combineert kracht en ettelijke toepassingen in een echt gebalanceerde machine. Prima vanwege montage aangaande glaslatten, strips en plinten, waar de vrijheid aangaande een slangloze machine gewenst is.

De Pal130 Trommelspijker machine bezit een kracht en duurzaamheid more info om consistent en degelijk tot 3,8x130mm spijkers te verwerken, een hele dag.

Het T-handvat kan zijn inclusief en ondersteunt teneinde geriefelijk en betrouwbaar de machine te manouvreren. Het extra veiligheidshandvat zorgt ervoor het de gebruiker iedere keer twee handen met de machine bezit. Dit handvat met de vo

Tevens zijn die spijkers leverbaar in een roestvaststaal uitvoering met ons bolkop, deze worden aangewend vanwege het o.a. spijkeren over schuttingen, rabatdelen en met planken of platen die behalve worden aangewend, via de bolle kop over een spijker heeft die een mooie afwerking. Een RVS spijkers zijn leverbaar op ons draad gelaste uitvoering maar ook leverbaar in ons kunststof gewikkelde band. Nader zijn deze spijkers leverbaar in ons roestvast stalen uitvoeringen voorzien aangaande iedere bestelde RAL kleur.

€34,25 excl. BTW KosterShop.nl Cookies verder helpen het teneinde de services te afleveren. Via toepassen te produceren betreffende onze diensten, gaat u akkoord met dit toepassing over cookies op die webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *